Beheer en onderhoud


Infrastructuur in een gebouw is een dynamisch gebeuren. Kamers en ruimtes worden verbouwd, leidingen verlegt en nieuwe kabels getrokken. Brandwerend plaatmateriaal raakt beschadigd en coating slijt.

Beheer en onderhoud

Zorgplicht

Volgens het Bouwbesluit 2012 heeft iedere gebouweigenaar en gebruiker de plicht, zorg te dragen voor een goede staat van het gebouw, en/of terrein. Er mogen geen gevaren voor de gezondheid, milieu of (brand) veiligheid ontstaan dan wel voortduren.

Beheer en Onderhoud

Goed beheer en onderhoud is niet alleen voor het uiterlijk, maar draagt ook bij aan de dagelijkse (brand) veiligheid. Het is belangrijk om de brandveiligheid en brandwerendheid van uw gebouw regelmatig (jaarlijks) te laten controleren en mutaties/gebreken direct te laten herstellen.

Alleen op die manier blijft de brandveiligheid en de garantie op brandwerendheid behouden.

Logboek

Niet alleen vanuit de overheid, maar ook vanuit uw verzekering wordt onderhoud, controle en loggen van de werkzaamheden geëist. Zonder controle rapporten in een logboek, wordt er bij brandschade niet uitgekeerd.

Tijdens de controles en het onderhoud op het gebied van brandveiligheid, worden alle mutaties en gebreken in een digitaal logboek van Hilti bijgehouden.

Meer weten over beheer en onderhoud?

Met een onderhoudscontract van Den Dulk Brandwerend worden mutaties en gebreken hersteld en digitaal gelogd. De brandveiligheid van uw gebouw is altijd up-to-date en u voldoet het aan de laatste brandveiligheidseisen.

Offerte aanvragen


Offerte
Vertel ons meer over uw aanvraag
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Brandpreventie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Vul uw gegevens in op het contactformulier of stuur een email naar info@dendulkbrandwerend.nl.
Heeft u liever direct telefonisch contact, dat kan op +31707446290

  • Professionals in brandpreventie
  • Al 20 jaar actief
  • Snelle afhandeling
  • Eigen zagerij
  • Leerbedrijf
  • VCA* 2017/6.0 gecertificeerd
Offerte
Vertel ons meer over uw aanvraag