Over ons


Den Dulk Brandwerend is een flexibel en dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring in passieve brandpreventie. Dankzij de intensieve samenwerking met diverse gerenommeerde partners kunnen wij u ook goed van dienst zijn op gebied van actieve brandpreventie, gebouwkeuringen en advies in brandveiligheid.

Over ons

Werkplaats en zagerij

Den Dulk Brandwerend beschikt over een eigen werkplaats en zagerij. Hierdoor kunnen we veel werk voorbereiden, waardoor u op locatie minder overlast van kwartsstof en werkzaamheden heeft.

Leer bedrijf

Den Dulk Brandwerend is een erkent leerbedrijf, waar we onze passie voor brandpreventie graag overbrengen op nieuwe leerling monteurs.

VCA* 2017/6.0 Gecertificeerd

Wij vinden veilig, gezond en milieuvriendelijk werken belangrijk. Onze medewerkers zijn in bezit van een VCA-diploma en worden regelmatig door middel van trainingen en toolboxen op de hoogte van de laatste informatie over veilig en gezond werken.

Den Dulk Brandwerend is als bedrijf ook VCA* gecertificeerd. We worden regelmatig doorgelicht en gecontroleerd op de omgang met medewerkers aangaande veilig- en gezondheid in de bouw.

Offerte aanvragen


Offerte
Vertel ons meer over uw aanvraag
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Brandpreventie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Vul uw gegevens in op het contactformulier of stuur een email naar info@dendulkbrandwerend.nl.
Heeft u liever direct telefonisch contact, dat kan op +31707446290

  • Professionals in brandpreventie
  • Al 20 jaar actief
  • Snelle afhandeling
  • Eigen zagerij
  • Leerbedrijf
  • VCA* 2017/6.0 gecertificeerd
Offerte
Vertel ons meer over uw aanvraag