Digitaal werken


Onze VCA-gecertificeerde monteurs werken zoveel mogelijk digitaal. Met behulp van een smartphone of een tablet houden zij de werkzaamheden en wijzingen bij en maken ze voor en na foto’s van de brandwerende voorziening.

Digitaal werken

Digitaal logboek

Alle werkzaamheden op het gebied van brandveiligheid in uw gebouw worden digitaal gelogd. Elke brandwerende voorziening (afdichting, brandblusser ect.) krijgt een unieke QR-code en wordt met een foto geregistreerd in het digitale logboek van Hilti.

Het digitale logboek bevat de projecttekeningen waarop de locatie van de brandwerende voorzieningen met de QR-code worden weergegeven.

Behalve de voor en na foto van de situatie worden de werkzaamheden en de gebruikte materialen per brandwerende voorziening door onze monteurs in het digitale logboek vastgelegd.

Het voordeel van het digitale logboek van Hilti is, dat de BIM-gegevens, die tijdens de ontwerp- en bouwfase zijn vastgelegd, en de brandwerende gegevens, die tijdens montage, onderhoud en/of reparaties zijn vastgelegd, samen met de bijbehorende attesten, een complete historie vormen.

In een oogopslag een totaaloverzicht van alle uitgevoerde werkzaamheden, waarmee u voldoet aan de zorgplicht brandveiligheid van uw gebouw.

Digitaal logboek van uw gebouw nodig?

Den Dulk Brandwerend is de specialist waar u naar op zoek bent. We beschikken over een team van ervaren VCA gecertificeerde monteurs, die bij u op locatie een Brandscan/Nulmeting kunnen uitvoeren.
Elke brandwerende voorziening, alle gebreken en risico’s worden digitaal voor u in kaart gebracht.

Offerte aanvragen


Offerte
Vertel ons meer over uw aanvraag
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Brandpreventie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Vul uw gegevens in op het contactformulier of stuur een email naar info@dendulkbrandwerend.nl.
Heeft u liever direct telefonisch contact, dat kan op +31707446290

  • Professionals in brandpreventie
  • Al 20 jaar actief
  • Snelle afhandeling
  • Eigen zagerij
  • Leerbedrijf
  • VCA* 2017/6.0 gecertificeerd
Offerte
Vertel ons meer over uw aanvraag